„Nu cădeți în capcana pregătită de Hamas”. Israelul va începe ofensiva în Gaza după ce va vedea că civilii au părăsit zona

„Nu cădeți în capcana pregătită de Hamas”. Israelul va începe ofensiva în Gaza după ce va vedea că civilii au părăsit zona

Israelul va începe operaţiuni militare „semnificative” în Gaza după ce va vedea că civilii au părăsit zona, a anunţat CNN, citând Forţele de Apărare Israeliene (IDF).

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Postul de televiziune a relatat că purtătorul de cuvânt al FDI, locotenent-colonelul Jonathan Conricus, a declarat că Israelul a fost foarte generos în a da „un avertisment amplu, mai mult de 25 de ore” pentru ca cei peste un milion de locuitori din Gaza din partea de nord a teritoriului dens populat să se mute spre sud.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Nu pot să subliniez mai mult decât suficient pentru a spune că acum este momentul ca locuitorii din Gaza să plece. Luaţi-vă bunurile, mergeţi spre sud. Ţineţi la viaţa voastră şi nu cădeţi în capcana pe care Hamas v-o pregăteşte”, a afirmat el.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De asemenea, CNN l-a citat pe Conricus spunând că zona din jurul Fâşiei Gaza este plină de „sute de mii de unităţi de rezervă israeliene” care se pregătesc pentru diverse misiuni.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191