Orașul desprins din povești unde turiștii au interzis. Motivul pentru care s-a luat această decizie / FOTO

Orașul desprins din povești unde turiștii au interzis. Motivul pentru care s-a luat această decizie / FOTO

Există un oraș în lume în care turiștii sunt interziși! Poate pare greu de crezut, însă cei ce vor să îl viziteze nu pot avea această șansă. Nu este singurul loc de acest fel în lume. Așadar, doar locuitorii se pot bucura de peisajele sale. Iată care este motivul pentru care s-a luat această decizie!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În lume există o mulțime de locuri frumoase, însă unele dintre acestea au parte și de reguli stricte. Sunt foarte multe orașe pe care nu ai voie să le vizitezi în calitate de turist.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Orașul desprins din povești unde turiștii au interzis

Astăzi vorbim despre orașul Pomfret, situat în statul american Vermont. În urmă cu puțin timp, o imagine care surprinde drumul șerpuit de pământ al fermei mărginit de copaci impunători de arțar a devenit virală pe întreg internetul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ei bine, chiar la începutul lunii octombrie 2023, mai mult de jumătate dintre mașinile care circulau prin acest oraș de 900 de persoane aveau plăcuțe de înmatriculare din afara statului.

De ce este orașul interzis turiștilor în orașul Pomfret

Întrebați, localnicii mărturisesc că aceștia obișnuiau să sară peste poarta acoperită cu semne de „Interzicerea accesului”. Și asta nu este tot. Au existat turiștii care lăsau diferite gunoaie în urma lor și blocau în mod regulat drumul.

Este un loc frumos. Păcat că a fost distrus pentru toată lumea. În ultimii doi ani, a scăpat de sub control. Autobuzele de turism pur și simplu aruncau… oameni acolo., a spus Deborah Goodwin, coordonatorul expozițiilor la Centrul de artă comunitar Artistree al Pomfret.

Însă, în timp, aceste lucruri pe care turiastii le făceau i-au derajat teribil pe localnci, făcându-i pe aceștia să semnaleze problemă administrației locale.

Așadar, cum această măsură nu a funcționat, autoritățile au decis să închidă drumurile care duceau la fermă în timpul sezonului de vârf (23 septembrie – 15 octombrie), decizie ce i-a deranjat pe turiști.

Acesta nu este un drum care este proiectat pentru a avea mai multe vehicule pe el. În 2021 și 2022 erau linii de trafic parcate în sus și în jos pe carosabil.”, a declarat șeriful din comitatul Windsor, Ryan Palmer pentru BBC.

CITEȘTE ȘI: Orașul din România unde a fost creat cel mai iute ardei din lume. Alimentul îți irită pielea chiar și prin mănuși

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191