ALERTĂ! Un bărbat din Bărcănești a dispărut fără urmă de două săptămâni. A plecat să lucreze în străinătate, dar familia nu mai știe nimic despre el

ALERTĂ! Un bărbat din Bărcănești a dispărut fără urmă de două săptămâni. A plecat să lucreze în străinătate, dar familia nu mai știe nimic despre el

Un bărbat din comuna prahoveană Bărcănești a dispărut fără urmă de două săptămâni, de când a plecat să lucreze în străinătate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Familia nu nu mai știe nimic despre el de la începutul lunii octombrie, mai precis de pe 3 octombrie, când a plecat la muncă în afara țării.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Luni, 16 octombrie, soția lui Ionel Georgian Cristea (41 de ani) i-a anunțat pe polițiștii Secției Rurale de Poliție Blejoi că acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu în străinătate, pentru a lucra, la data de 3 octombrie a.c., și nu îl mai poate contacta.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Semnalmentele bărbatului:

1,87 metri înălțime, 90 de kilograme, față ovală, ochi verzi, păr brunet, fără semne particulare. La momentul plecării voluntare, bărbatul purta un tricou roșu, pantaloni scurți, fiind încălțat cu pantofi sport, închiși la culoare.

Persoanele care pot oferi detalii despre bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191