„Dintr-o dată, s-a auzit o bubuitură”. Un băiat de 18 ani s-a prăbușit în gol de pe un bloc, în Galați. Tânărul este în comă

„Dintr-o dată, s-a auzit o bubuitură”. Un băiat de 18 ani s-a prăbușit în gol de pe un bloc, în Galați. Tânărul este în comă

Tânărul de 18 ani era cunoscut ca un elev model, cu note bune la învăţătură. Locuia cu părinţii la etajul doi al unui bloc din Galaţi, iar ieri, după ce s-a întors de la şcoală, băiatul s-a urcat pe bloc.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

  • Martor: Mergeam pe trotuar şi eram acolo pe scările acelea, iar dintr-o dată s-a auzit o bubuitură mare. Când ne-am î era omul jos.

Speriaţi, tinerii au sunat imediat după ajutor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Eugen Chiriţă, ISU Galaţi: Echipajul SMURD de terapie intensivă a acţionat pentru acordarea primului ajutor medical, în cazul unui tânăr de 18 ani, cu cădere de la înălţime. Acesta a suferit multiple traumatisme, membrul superior fracturat, traumatisme toracice şi craniene. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

  • E un băiat foarte cuminte. Nici nu prea îl vedeam pe scară. 
  • Ştiu că e un băiat liniştit. E un băiat cuminte şi învăţa şi bine.
  • O familie foarte bună. Un copil foarte bun. 

Tânărul se află în stare gravă la spital. Poliţiştii urmează acum să stabilească dacă băiatul a vrut să se sinucidă sau daca e vorba despre un teribil accident. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191