Testare între rivale!

Testare între rivale!

Activ Prahova Ploiești și CSM Galați sunt două rivale la promovarea în Liga Florilor deși joacă în serii diferite. Ambele au șanse mari să se califice la Turneul Final având în vedere și situația în clasament. Trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant ocupă locul 3 în Seria A în timp ce formația pregătită de Daciana Balaban Curtean se află pe poziția a doua, dar în Seria B. Până la jocurile decisive handbalistele celor două echipe se vor duela într-un meci de verificare.

Amicalul se va disputa mâine, de la ora 14.00, la Sala Sporturilor Olimpia. Prahova și Galațiul se testează și pentru că Divizia A de handbal feminin este în pauză jocurile oficiale urmând să se reia la sfârșitul acestei luni. Cele două formații s-au testat și în vară atunci când au jucat o dublă, în cantonamentul de la Bistrița. Amicalul de mâine va avea parte și de un moment dulce. Două dintre handbalistele de la Activ Prahova, gemenele Mara și Ada Arvatu, își sărbătoresc ziua de naștere ocazie cu care acestea vor fi felicitate și trebuie să facă cinste!

Un parcurs “pe cinste” are și echipa de junioare 1 a clubului susținut de Consiliul Județean Prahova. Daria Grădișteanu, Ramona Gavrilă și colegele lor sunt neînvinse în Seria B a campionatului. Fetele au câștigat și la LPS Brăila, scor final 43-29, fiind așezate confortabil în fotoliul de lider al seriei. Din păcate, la acest nivel meciurile sunt foarte puține astfel că echipa antrenată de Robert Comendant va mai juca în campionat de-abia pe 11 noiembrie tot în deplasare, la CSS 1 Constanța.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191