Cine sunt cele două ostatice eliberate de gruparea Hamas. Joe Biden a mulţumit Qatarului şi Israelului

Cine sunt cele două ostatice eliberate de gruparea Hamas. Joe Biden a mulţumit Qatarului şi Israelului

Judith și Natalie Raanan, mama și fiică, sunt cele două ostatice eliberate vineri de gruparea Hamas, transmite Reuters. Joe Biden a mulțumit Qatarului și Israelului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cele două femei sunt primele ostatice eliberate de Hamas

Presa din Statele Unite a relatat că acestea erau din Evanston, o suburbie a orașului Chicago din Illinois.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ele sunt primii ostatici care au fost eliberați de când Hamas a atacat Israelul în urmă cu aproape două săptămâni, ucigând de persoane, în principal civili, și luând aproximativ 200 de ostatici.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Abu Ubaida, un purtător de cuvânt al ramurii armate a Hamas, a declarat că ostaticii au fost eliberați ca răspuns la eforturile de mediere din Qatar, „din motive umanitare și pentru a dovedi poporului american și lumii că afirmațiile făcute de Biden și de administrația sa fascistă sunt false și nefondate”.

Joe Biden a mulţumit Qatarului şi Israelului

Într-o declarație, președintele Joe Biden a mulțumit Qatarului și Israelului pentru parteneriatul lor în asigurarea eliberării celor două ostatice.

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Externe din Qatar a declarat că eliberarea ostaticelor a avut loc „după multe zile de comunicare continua” și că dialogul privind eliberarea ostaticilor va continua.

O declarație a armatei israeliene, făcută mai devreme în cursul zilei, a declarat că majoritatea ostaticilor sunt în viață.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191