Atenție! Mai mulți ploieşteni au primit mesaj cum că au ieşit pozitiv la COVID, cu toate că nu s-au testat!

Atenție! Mai mulți ploieşteni au primit mesaj cum că au ieşit pozitiv la COVID, cu toate că nu s-au testat!

Mai multi ploiesteni ne-au reclamat pe adresa redactiei faptul ca au primit mesaje pe telefon sau email-uri prin care au fost informati ca au iesit „pozitivi” la virusul SARS-CoV-2, in urma testarilor antigen efectuate zilele trecute.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Mesajele au fost trimise in aceasta dimineata, iar raportul medical anexat email-ului poarta antetul Ministerului Sanatatii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Culmea, ploiestenii care au primit astfel de informari din CoronaForms nu s-au testat de curand, insa in raportul pe care l-au primit la prima ora a diminetii scrie negru pe alb data si ora testarii, cat si laboratorul la care a avut loc aceasta.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ulterior, oamenii au primit si o fisa de izolare, in care se mentioneaza un interval de cinci zile in care „pacientul” trebuie sa stea acasa.

Tinand cont ca in cuprinsul raportului atasat email-ului se mentioneaza inclusiv date confidentiale, precum CNP-ul persoanelor in cauza, solicitam Directiei de Sanatate Publica Prahova si Spitalului Judetean Ploiesti lamuriri cu privire la aceste comunicari.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191