Restricționare temporară a traficului rutier pe Bulevardul Republicii

Restricționare temporară a traficului rutier pe Bulevardul Republicii

S.C Termo Ploiești, în parteneriat cu autoritățile locale, aduce la cunoștința publicului că va fi necesară restricționarea temporară a traficului rutier pe o porțiune a Bulevardului Republicii din Ploiești, respectiv banda centrală pe direcția Centru Nord, pentru a permite remedierea unei avarii semnificative pe Magistrala 4 Centru, între strada Alexandru Odobescu și strada Veniamin Costache.
Programul de executare a lucrărilor de reparații respectiv de restricționare a traficului este următorul:
• Data de începere: 26 octombrie 2023 – ora: 08.00
• Data de încheiere: 28 octombrie 2023 – ora: 20.00
Traficului rutier va fi restricționat pe toată perioada desfășurării lucrărilor.
Avaria de pe Magistrala IV Centru, necesită intervenții imediate pentru a asigura furnizarea continuă și sigură a energiei termice către comunitate.
În perioada menționată, se vor efectua lucrări de punere în conformitate a instalațiilor de transport agent termic în zonă. Echipele noastre de intervenție vor lucra neîncetat pentru a minimiza disconfortul. Pentru a reduce la minim timpul necesar intervenție a fost necesar a se lua aceasta măsura de suspendare a circulației în această zonă.
Pentru informații actualizate în timp real clienții noștri pot suna la Call Center TelVerde 0800 672 777 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile) sau pot accesa site-ul societătii: www.termoploiești.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191