Un avion de vânătoare rusesc Su-27 a interceptat două bombardiere americane deasupra Mării Baltice, afirmă armata rusă

Un avion de vânătoare rusesc Su-27 a interceptat două bombardiere americane deasupra Mării Baltice, afirmă armata rusă

Aviaţia rusă a interceptat, marţi, două bombardiere strategice americane B-1B deasupra Mării Baltice, a anunţat marţi Ministerul rus al Apărării, citat de EFE şi media de stat de la Moscova, potrivit Agerpres.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După ce au fost reperate de radarele ruseşti, un avion de vânătoare Su-27 a primit ordin să decoleze pentru a împiedica aparatele americane să încalce frontiera rusă, transmite TASS.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Aparatul Su-27 a identificat ţintele inamice, două bombardiere supersonice Rockwell B-1B Lancer, care se apropiau de teritoriul rus.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La apropierea avionului rusesc, cele două aparate americane s-au întors şi s-au îndepărtat de frontiera rusă.

La fel ca în alte ocazii, Rusia a precizat că echipajul avionului său s-a comportat în „strictă conformitate” cu normele internaţionale privind utilizarea spaţiului aerian deasupra apelor neutre şi nu a procedat la o apropiere periculoasă de aeronavele inamice.

Moscova a anunţat săptămâna trecută că avioane ale sale au interceptat, de asemenea, un avion de recunoaştere RC-135 şi două avioane de vânătoare britanice în Marea Neagră.

La 6 octombrie, un avion de vânătoare rusesc MiG-31 a interceptat un avion de recunoaştere american P-8A Poseidon deasupra Mării Norvegiei.

Un alt MiG-31 a interceptat un Poseidon la 18 septembrie în timp ce se apropia de teritoriul rus în Marea Barents.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191