Schimbare importantă în București! Ce trebuie să știe cetățenii din Capitală

Schimbare importantă în București! Ce trebuie să știe cetățenii din Capitală

O schimbare importantă urmează să fie pusă în aplicare în Capitală, iar bucureștenii trebuie să știe ce se întâmplă, dacă nu vor să aibă parte de o surpriză neplăcută! Se pare că restaurantele din Herăstrău urmează să se închidă mult mai devreme! Decizia a fost luată chiar de către Clotilde Armand, care a vorbit pe larg despre motivele din spatele acestei noi măsuri!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O schimbare importantă urmează să fie pusă în aplicare în Capitală, iar bucureștenii trebuie să știe ce se întâmplă, dacă nu vor să aibă parte de o surpriză neplăcută atunci când vor să iasă în oraș, alături de rude sau prieteni! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, se pare că restaurantele din Herăstrău urmează să se închidă mult mai devreme! Decizia a fost luată chiar de către Clotilde Armand, care a vorbit pe larg despre motivele din spatele acestei noi măsuri!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mai precis, acestea urmează să se închidă de la ora 23, potrivit edilului din Sectorul 1. „Toate restaurantele care funcționează în parcurile din Sectorul 1 vor avea programul de activitate până la ora Da, ați auzit bine! După cum știți, am avut multe plângeri din cauza muzicii date la maxim în parcul Herăstrău de patronii unor așa-zise cluburi de fițe”, a declarat Clotilde Armand, potrivit sursei citate.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Se pare că, începând de acum, autorizațiile de funcționare urmează să fie emise doar pentru intervalul orar cuprins între ora 7 și 23, iar pentru localurile care deja sunt deschise, autorizațiile urmează să fie revizuite în regim de urgență.

„Am mai solicitat funcționarilor, să nu mai emită autorizații de funcționare în interiorul parcurilor pentru unitățile comerciale și de prestări servicii care prin natura activității acestora pot crea riscuri pentru sănătatea populației sau disconfort comunității prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, gaze toxice sau iritante”, a mai spus Clotilde Armand, potrivit sursei.

Astfel, românii care aveau de gând să meargă seara târziu în aceste localuri, trebuie să verifice precis programul, dacă nu vor să bată drumul degeaba!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191