Singurul semn pe care l-a dat Dorian Popa în online, după ce a fost prins drogat la volan! Ce măsură a luat vloggerul / FOTO

Singurul semn pe care l-a dat Dorian Popa în online, după ce a fost prins drogat la volan! Ce măsură a luat vloggerul / FOTO

După ce în presă s-a răspândit rapid informația potrivit căreia Dorian Popa a fost prins drogat la volan, îmbrăcat doar într-un halat, toți fanii acestuia au așteptat o reacție din partea vloggerului. Până la acest moment însă, influencerul cu peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram nu a făcut nicio postare. A luat însă, o altă măsură. Iată despre ce este vorba.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit comunicatului transmis de oamenii legii, după ce a fost oprit în trafic, Dorian Popa a fost testat pozitiv la substanțele psihoactive. Ulterior, artistul a fost condus la o unitate medicală din București pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii exacte a consumului de droguri. După ce a fost prins drogat la volan, vloggerul a rămas fără permis de conducere, iar Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis pe numele lui un dosar penal.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Singurul semn pe care l-a dat Dorian Popa în online, după ce a fost prins drogat la volan!

Nu e un secret pentru nimeni că Dorian Popa are milioane de fani pe rețelele de socializare. Cu peste 2 milioane de urmăritori în mediul online, influencerul este apreciat și urmărit de o mulțime de tineri care îl iau drept exemplu. Deși până acum obișnuia să fie extrem de activ pe paginile de socializare, de astăzi, de când s-a aflat că a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, Dorian Popa nu a avut absolut nicio postare nici în feed, nici pe instastories.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Deși, până în prezent nu a avut nicio reacție vizavi de faptul că a fost prins drogat la volan, Dorian Popa dă semne că este activ pe pagina sa de Instagram. Cu doar câteva minute în urmă, vloggerul și-a dezactivat comentariile de la postări. Așadar, după ce a primit câteva întrebări legate de situația în care se află, sub formă de comentarii, la ultima postare, vloggerul a luat decizia să oprească secțiunea de comentarii.

Comunicatul transmis de IPJ Ilfov, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

După ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a rămas fără permis și riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 și 5 ani de închisoare, scrie

„La data de 27 octombrie , ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, a transmis poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191