Spitalul Municipal Câmpina a ajuns un coşmar. „Mama făcuse preinfarct şi i-au zis că e de la mâncare. După 2 săptămâni a murit”

Spitalul Municipal Câmpina a ajuns un coşmar. „Mama făcuse preinfarct şi i-au zis că e de la mâncare. După 2 săptămâni a murit”

Val de reactii negative, la adresa Spitalului din Campina, aflat in administrarea directa a primarului Moldoveanu. Oamenii spun ca unitatea sanitara care ar fi trebuit sa deserveasca cel putin municipiul Campina a ajuns o gluma proasta, pacientii fiind, in cele mai multe cazuri, trimisi la Ploiesti.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Problema nu o reprezinta doar lipsa personalului medical, ci si „indolenta” unor medici ai spitalului, iar reclamatiile la adresa unora dintre ei curg pe banda rulanta. De altfel, aceleasi cateva nume sunt vehiculate in mod constant in spatiul public, insa conducerea spitalului nu pare interesata de opinia generala.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Multi apartinatori ai bolnavilor care au trecut pe la Spitalul Municipal Campina au povestit prin ce traume au trecut atunci cand au avut nevoie de ingrijire medicala de urgenta pentru familiile lor, unii dintre ei acuzand ca rudele li s-au stins din cauza nepasarii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

O alta problema semnalata des este cea a „spagii” pe care pacientii trebuie sa o imparta, iar buzunarele in care ajung banii nu sunt deloc putine, la Campina.

„De la portar si pana la ultima asistenta, medici, brancardieri, infirmiere, la toti trebuie sa dai. Altfel nu te baga in seama, la propriu. Am asteptat 4 ore la urgente, iar cand mi-a sosit randul, mi s-a spus ca nu avem medic si sa ma duc la Ploiesti.”, povesteste un barbat din Campina.

Reactii similare postate pe grupul de Facebook al municipiului, „Esti din Campina daca…” stau marturie a esecului total al administratiei locale. Redam cateva dintre mesajele campinenilor venite ca raspuns la intrebarea „si invitam autoritatile sa ia masuri urgente pentru ca oamenii sa beneficieze de dreptul legal, prevazut prin Constitutie, de a beneficia de servicii medicale de calitate:

„Stie cineva de ce nu se opereaza la Spitalul din Campina? E posibil asa ceva?”

– Spitalul din Câmpina? O gara a ajuns, aștepți și te trimit pe alt peron, medici sunt dar pt pansat!

– Cu respect,ptr că nu s au mai născut medici ca dl Dr Răduță C , dl Dr .Roșca,dl Dr Hanganu dl Dr anestezist Toma,nu știu dacă au mai venit și alți medici noi la Campina dar eu in afara de dl Dr Matei dl de Tiu nu știu de alți medici chirurgi.

– Rușinea „municipiului” o reprezintă spitalul care nu este dotat cu nimic. Ai nevoie urgentă :ba ca nu are medic, nu anestezist, ba nu merge CT și uite așa te trimite laPloiești și nu știi dacă te mai întorci viu

– Pe mama a trimis o la operatie la Ploiesti și a venit in cosciug

– Spital Câmpina e doar pentru ciubuc restul la Ploiești

– Mai avem spital in oras?

– Pestele de la cap se impute

– Și eu am vrut sa nasc acolo și mi s-a spus ca nu are anestezist ca urma sa fac cezariana.
Și am născut la Ploiești.

– Mama făcuse preinfarct! Și a spus ca ia fost rău de la mâncare . După 2 săptămâni a murit

– Spitalul din Campina este o rusine.Medicii au salarii colosale dar ce fac sa le merite?Autoritatile locale nu sunt deloc afectate.Ignoranta totala.O mizerie ……

Unul dintre numele vehiculate in spatiul public si oferit ca exemplu negativ este cel al medicului Petrisor, la adresa caruia exista, in proportie covarsitoare, sesizari grave:

Buna ziua Campina .. vreau sa dezbatem subiectul „Spitalul Campina secția Urgență’, pacienții sunt lăsați să aștepte cu orele motivând că nu au specialiști și paturile sunt ocupate cea ce nu este adevărat. daca ati dat de acea doamna Dr Petrișor de gardă mare ghinion. eu personal nu imi mai doresc experiența. mult dispreț și nepăsare pentru cei ce vin de nevoie la urgente. Fostul director Dr a mutat serviciile medicale către propria afacere angajând personal pe banda rulanta , fete frumoase, calificare 0.”, spune un campinean.

Reactiile la adresa medicului in cauza nu au intarziat sa apara si nu sunt deloc putine:

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191