Ironie polițienească: ”Reținerea permisului nu a fost operată pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți”

Ironie polițienească: ”Reținerea permisului nu a fost operată pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți”

Sindicatul Europol îl ironizează pe Dorian Popa, influencerul lăsat fără permis și cu dosar penal după ce a fost prins drogat și îmbrăcat doar cu un halat de baie, la volanul unui Lamborghini.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Polițiștii din Sindicatul Europol ironizează situația influencerului Dorian Popa, care a fost lăsat fără permis și s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat și în halat de baie la volanul unui Lamborghini.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, credem că este important să facem următoarele precizări:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor”, au postat cei de la Sindicatul Europol.

Iar polițiștii încheie cu o serie de post-scriptum, legate de aceeași speță:

Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan

Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”.

Reamintim că Dorian Popa a fost oprit vineri seară în localitatea Domnești, din județul Ilfov, în timp ce se îndrepta spre o benzinărie să își cumpere țigări, după cum le-a declarat polițiștilor.

Era îmbrăcat într-un halat și conducea un Lamborghini. Rezultatul preliminar al aparatului drugtest a arătat prezența canabisului în organismul său. Dorian Popa le-a spus polițiștilor că a inhalat accidental fum de canabis.

Influencerul riscă între 1 și 5 ani de închisoare sau amendă, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Articol recomandat de

VIDEO Tragedie uriașă în sport! A decedat după ce a fost tăiat la gât în timpul meciului! Imagini șocante

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191