Cum au fost surprinși Marius Elisei și iubita în vacanța de la munte! Cine i-a însoțit pe cei doi. Imagini exclusive!

Cum au fost surprinși Marius Elisei și iubita în vacanța de la munte! Cine i-a însoțit pe cei doi. Imagini exclusive!

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, escapada amoroasă la munte cu noua iubită. De cine au fost însoțiți cei doi și cum își răsfață iubita. Marius și Gabriela sunt împreună de aproximativ două luni, iar relația pare a fi din ce în ce mai sudată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu aproximativ doi ani, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, ulterior cei doi au hotărât să își mai dea o șansă, însă lucrurile nu au mers cum și-au dorit. Asfel, la începutul acestui an s-au separat din nou, iar de atunci și până în luna septembrie, atunci când Marius și-a întâlnit noua parteneră, au fost mai multe tentative de împăcare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Oana Roman și Marius Elisei au recunoscut, de-a lungul timpului, că mai existau probleme în cuplu. Vedeta a povestit în mediul online faptul că nu se mai înțelegeau de ceva timp, iar ruptura a fost una de comnun acord. După separare, surse apropiate cuplului au mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars, faptul că Marius ar fi lipsit de la festivitatea de început de an școlar a fiicei sale, pe motiv că ar fi fost ziua de naștere a iubitei și ar fi preferat să petreacă alături de ea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În acest weekend, Marius Elisei și Gabriela, noua sa parteneră, au petrecut la munte. Cei doi nu s-au sfiit de ochii curioșilor, astfel au ales să ia masa la una dintre terasele din centrul Brașovului. Porumbeii nu au fost singuri în această escapadă, ci au fost însoțiti de mai mulți prieteni, alături de care s-au întreținut. Chiar dacă atmosfera era una destinsă, iar cei doi păreau să se simtă bine împreună, au fost destul de „zgârciți” cu gesturile tandre în văzul tuturor.

Cât despre relația dintre Marius Elisei și Gabriea, aceleași surse apropiate Oanei Roman și fostului partener, au mărturisit faptul că idila ar fi pornit încă de la începutul acestui an, atunci când bărbatul i-ar fi apreciat postările tinerei pe rețelele de socializare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191