Au apărut modele de subiecte pentru evaluarea națională și examenul național de bacalaureat 2024

Au apărut modele de subiecte pentru evaluarea națională și examenul național de bacalaureat 2024

Au apărut modele de subiecte pentru evaluarea națională și examenul național de bacalaureat pentru anul viitor. vestea a fost adusă, în urmă cu puțin timp de reprezentanții Ministerului Educației:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Avem o veste bună! CNPEE a publicat modele de subiecte, însoțite de bareme de evaluare și de notare, pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2023-2024 și examenul național de bacalaureat 2024, astfel încât vă puteți pregăti cu încredere.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

– evaluarea națională: 11 modele de subiecte

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

– bacalaureat: 32 de modele de subiecte

Cu aceste resurse la dispoziție, veți putea aborda examenele cu mai multă încredere. Succes în pregătire și în realizarea obiectivelor voastre!

Menționăm că programele de examen nu au suferit modificări față de cele în vigoare pentru anul școlar 2022-2023, iar structura variantelor de subiecte este similară celei din anul școlar trecut.

Modelele de subiecte, precum și mai multe informații, găsiți în link-ul de mai jos.

Vezi mai multe detalii aici

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191