Unde a plecat Sorin Bontea, după demisia de la „Chefi la cuțite”. Bucătarul se dedică pasiunii sale: „Bravo, așa da!”

Unde a plecat Sorin Bontea, după demisia de la „Chefi la cuțite”. Bucătarul se dedică pasiunii sale: „Bravo, așa da!”

Sorin Bontea și-a dat demisia de la „Chefi la cuțite” alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Imediat după ce s-a aflat vestea neașteptată, celebrul bucătar a plecat într-o vacanță, s-a dedicat pasiunii sale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pe 12 septembrie, Antena 1 a transmis într-un comunicat oficial că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor mai face parte din juriul show-ului culinar „Chefi la Cuțite”. Potrivit postului de televiziune, foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

La scurt timp după, Sorin Bontea a plecat într-o vacanță în Delta Dunării alături de finul său. Celebrul bucătar a fost filmat pe barcă, la prima oră a dimineții, la pescuit. „Bună dimineața, ne-am trezit / Și la pescuit noi am pornit”, a transmis el, cu zâmbetul pe buze.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea

 

Ulterior, tot pe Instagram, Sorin Bontea s-a lăudat cu activitățile sale de la pescuit. „Asta înseamnă să fii pescar ? Să te descurci cu o lansetă din ‘97, care pârâie și trosnește ?”, a mai transmis el.

El s-a lăudat și cu captura, o știucă prinsă de finul său. „A prins-o finul, nu eu. Da ce mai contează? Bravo, așa da”, a spus bucătarul, care e filmat eliberând știuca.


„Grătar de călător” e noul proiect online pentru care filmează Cătălin Scărlătescu. E vorba de un proiect online în cadrul căruia gătește diferite rețete. Nu e singur în acest proiect, spune că îl are alături pe prietenul său, Gache. În urmă cu câteva zile, el a postat pe Instagram prima imagine de la filmări. Apare îmbrăcat într-un tricou negru, în bucătărie.

„Pregătim ceva incredibil de delicios #GratarDeCalator #meetfoodfix #gache”, a scris Cătălin Scărlătescu, care și-a dat demisia de la „Chefi la cuțite” alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu a revenit și a oferit mai multe informații despre noul lui proiect. Va oferi în cartea lui online mai multe rețete filmate pas cu pas. „Am avut bucuria de a filma Grătar de călător, prima noastră carte de bucate.

Pe asta nu se pune praful, pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate, și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă ?. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a mai transmis bucătarul, care are și un restaurant în București.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191