Elena Merișoreanu l-a sunat pe Dorian Popa. Ce i-a spus artistul: „Plângea săracul. A fost, undeva, parcă zicea că într-un club”

Elena Merișoreanu l-a sunat pe Dorian Popa. Ce i-a spus artistul: „Plângea săracul. A fost, undeva, parcă zicea că într-un club”

Elena Merișoreanu e prietenă de ani de zile cu Dorian Popa, așa că l-a sunat pe artist după ce acesta a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. „A fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo”, a povestit pentru Playtech cântăreața de muzică populară despre conversația pe care a avut-o cu Dorian.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Elena Merișoreanu și Dorian Popa se cunosc de ani de zile, însă au devenit prieteni când au participat împreună, acum ani de zile, în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, difuzat la Pro TV. Au ținut legătura, iar acum, când artistul trece printr-o situație delicată, ea îi e alături.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Elena Merișoreanu, despre Dorian Popa: „E tare harnic, mai rar așa om”

Sâmbătă seară, după ce poliția a transmis că Dorian Popa a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, Elena Merișoreanu l-a sunat. „Am vorbit cu el, aseară, la telefon, plângea săracul, se blestema că e nevinovat, că a fost, undeva, parcă zicea că într-un club, unde se fuma și că a inhalat de acolo”, a spus artista pentru Playtech.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Și a continuat: „În plus, de o perioadă, el lua și niște pastile, ca să se poată odihni. Muncește foarte mult, are firme, e tare harnic, mai rar așa om. În plus, e și foarte credincios, mereu se roagă. Și la Sunt celebru, scoate-mă de aici! se ruga mereu dimineața. Acolo era un copil respectuos, ceva ce nu am mai văzut, mi se adresa foarte frumos când avea nevoie de ceva. De aceea am și rămas prieteni”.

„Celebritatea, da, clar, ți se urcă la cap. Banul dezumanizează, cei bogați devin curioși să încerce senzații tari”, a mai adăugat Elena Merișoreanu.

„La petrecerile unde mergeam să cânt era un fum de-l tăiai cu cuțitul”

Totodată, ea îi ia apărarea lui Dorian Popa. „De pildă, eu nu am fumat țigări niciodată, însă doctorul mi-a spus că mă pot îmbolnăvi și de la cei care fumează în jurul meu. Și, da, am inhalat atât de mult fum de țigară, pe la nunți! Păi, la petrecerile unde mergeam să cânt era un fum de-l tăiai cu cuțitul, se poate ca Dorian să aibă dreptate că a inhalat de la club substanțe interzise. Nu este exclus!”, a mai declarat Elena Merișoreanu pentru Playtech.

Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere

„La data de 27 octombrie, ora , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a transmis Poliția Ilfov.

Astfel, influencerul Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit în zona casei sale și a fost depistat la Drugtest că a consumat canabis, spun surse apropiate anchetei, pentru Libertatea.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice“, a precizat Poliția. Lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul auto.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191