Bianca Drăgușanu, oprită de poliție! A primit amendă și puncte de penalizare! Polițiștii i-au făcut și testul antidrog / VIDEO

Bianca Drăgușanu, oprită de poliție! A primit amendă și puncte de penalizare! Polițiștii i-au făcut și testul antidrog / VIDEO

Bianca Drăgușanu a fost oprită de oamenii legii! Vedeta a primit amendă și puncte de penalizare! Ulterior, oamenii legii i-au făcut și testul antidrog. Primele declarații ale divei după controlul la care a fost supusă în trafic.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Bianca Drăgușanu a fost sancționată astăzi, cu puțin timp în urmă, după ce a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție. Vedeta a primit amendă și puncte de penalizare, iar oamenii legii i-au făcut și testul antidrog.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bianca Drăgușanu, oprită de poliție! A primit amendă și puncte de penalizare

Pentru că a încălcat niște reguli de circulație în trafic, Bianca Drăgușanu a fost oprită de oamenii legii. Vedeta a primit amendă și puncte de penalizare, și a fost testată și antidrog.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Vedeta a recunoscut că din cauză că a fost oprită de polițiști, programul ei a fost puțin dat peste cap, însă spune că susține această campanie antidrog care pare să vizeze mai ales persoanele publice.

Care a fost rezultatul testului antidrog

După ce a povestit despre toată întâmplarea cu oamenii legii, Bianca Drăgușanu le-a spus fanilor săi și că testul antidrog a ieșit negativ și că nu a avut absolut nicio emoție în momentul în care oamenii legii au anunțat-o că va fi testată.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191