Cum arată supermarket-ul „La Cocoş” după renovare /GALERIE FOTO

Cum arată supermarket-ul „La Cocoş” după renovare /GALERIE FOTO

Reprezentantii supermarket-ul „La Cocos” 1 au anuntat finalizarea procesului de renovare si reamenajare a magazinului, clientii fiind asteptati in locatia de pe Soseaua Vestului cu preturi imbatabile la o gama variata de produse alimentare si non-alimentare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Eforturile depuse pentru realizarea modernizării au fost ghidate de dorința de a oferi clienților o experiență de cumpărături modernă și plăcută. Noul design al magazinului creează o atmosferă primitoare, clienții fiind invitați să exploreze rafturile pline cu produse din toate categoriile.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Dragi clienti, suntem bucurosi sa va anuntam ca am finalizat cu succes renovarea magazinului COCOS 1. Va invitam sa veniti si sa vedeti noul aspect al magazinului nostru, unde veti gasi o gama diversificata de produse la preturi foarte bune. Multumim pentru sustinerea dumneavoastra continua!!”, au transmis reprezentantii lantului de magazine „La Cocos”.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Noul aspect al magazinului aduce cu sine și o gamă diversificată de produse, menite să satisfacă toate nevoile clienților. De la produse alimentare proaspete, la articole de uz casnic și accesorii, „La Cocos” se mândrește cu prețuri imbatabile şi o selecție vastă, gata să mulțumească cele mai variate preferințe.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191