Ziua Veteranilor, sărbătorită de prefectul Nanu şi subprefectul Drăgănescu: „Ei sunt din ce în ce mai puțini, noi din ce în ce mai nerecunoscători!”

Ziua Veteranilor, sărbătorită de prefectul Nanu şi subprefectul Drăgănescu: „Ei sunt din ce în ce mai puțini, noi din ce în ce mai nerecunoscători!”

Ziua Veteranilor de Război, o zi la fel de importantă ca Ziua Națională.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O zi în care trebuie să ne amintim că pământul românesc e udat cu mult sânge, că fiul cuiva nu s-a mai întors niciodată acasă, pentru ca România să rămână „acasă” pentru milioane de români.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Prefectura Prahova nu a uitat, nici in acest an, de eroii nostri, de cei care, asa cum spune si subprefectul Emil Draganescu, sunt din ce in ce mai putini.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Astfel, la sediul Prefecturii, a avut loc un eveniment la care au participat membrii Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi – filiala Prahova, pefectul Virgiliu Nanu si subprefectul Draganescu.

„𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊 𝒂𝒏𝒊, 𝒗𝒆𝒕𝒆𝒓𝒂𝒏𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒓𝒂𝒛𝒃𝒐𝒊!

𝐀𝐬𝐭𝐚𝐳𝐢 𝐜𝐞𝐥𝐞𝐛𝐫𝐚𝐦 𝐜𝐮𝐫𝐚𝐣𝐮𝐥 𝐬𝐢 𝐬𝐚𝐜𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐢𝐮𝐥 𝐯𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐢𝐧 𝐬𝐥𝐮𝐣𝐛𝐚 𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢. 𝐑𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐚𝐫𝐮𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐯𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚 𝐫𝐚𝐦𝐚𝐧𝐞 𝐚𝐝𝐚𝐧𝐜 𝐢𝐧𝐫𝐚𝐝𝐜𝐢𝐧𝐚𝐭 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢𝐥𝐞 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞.”, a transmis prefectul judetului, Virgiliu Nanu.

„Ei sunt din ce în ce mai puțini, noi din ce în ce mai nerecunoscători!

Alături de colegul meu, prefectul Virgiliu Daniel Nanu, am răspuns de fiecare dată chemării lor!

Mulți dintre oamenii politici și de administrație nu le sunt alături și greșesc profund!

Mesajul nostru pentru veterani, de ziua lor, este că , fie aici pe pământ, fie acolo sus, pentru noi sunt nemuritori!”, a transmis, cu emotie, subprefectul Emil Draganescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191