Cine este bărbatul în casa căruia a fost găsită Sara Melinda Moiș. Laurențiu Rus are 34 de ani și locuiește în Sighet / FOTO

Cine este bărbatul în casa căruia a fost găsită Sara Melinda Moiș. Laurențiu Rus are 34 de ani și locuiește în Sighet / FOTO

A fost confirmat faptul că Sara Melinda Moiș a fost găsită în casa unui bărbat, în Sighet. Fata a dispărut de acasă în urmă cu 7 zile, iar cel care a ținut-o la el acasă a fost Laurențiu Rus, un bărbat de 34 de ani care locuiește în același oraș. Acesta este audiat de poliție în aceste momente.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Au apărut informații noi în cazul dispariției Sarei Melindei Moiș. Dacă la început a fost doar o presupunere, acum a fost confirmat faptul că tânăra a fost găsită în casa unui bărbat de 34 de ani din același oraș. Acesta locuiește în Sighetul Marmației, iar primele imagini cu el au fost făcute publice.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cine este bărbatul în casa căruia a fost găsită Sara Melinda Moiș

După ce tânăra a fost găsită în casa lui, bărbatul a fost preluat de oamenii legii și dus la audieri. Laurențiu Rus are 34 de ani și încă nu se știe ce gen de relație are cu Sara Melinda Moiș.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Între cei doi este o diferența de vârstă de peste 20 de ani. În aceste momente, polițiștii îl audiază și încearcă să afle în ce context a ajuns tânăra în casa lui.

Sara Melinda Moiș a lipsit de acasă șapte zile, timp în care părinții ei nu au mai putut să ia legătura cu ea. Aceștia au cerut ajutorul polițiștilor și a cetățenilor, oferind o recompensă uluitoare de de euro. Noua săptămână a început cu un miracol pentru ei, căci un băiat s-a dus la poliție și a dat informații despre locul în care s-ar afla tânăra de 13 ani. Polițiștii l-au urmat pe băiat, iar astfel au găsit-o.

Ce spune poliția despre acest caz

Polițiștii au intervenit în acest caz și au căutat-o pe fata de 13 ani, timp de șase zile. Ulterior, au făcut publice semnalmentele ei și au cerut ajutorul cetățenilor, în speranța că cineva o va găsi și îi va anunța. Ei bine, acest lucru s-a și întâmplat în cele din urmă.

”Azi (marți ), 07 noiembrie, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către mama unei minore de 13 ani, din Sighetu Marmației – MOIȘ SARA MELINDA – cu privire la faptul că, în intervalul orar , aceasta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: 1,53 m înălțime, greutate 63 de kg, constituție atletică, păr șaten lung, ochii verzi și poartă ochelari de vedere.

ÎMBRĂCĂMINTE: La momentul plecării de la domiciliu, aceasta purta o haină scurtă neagră și încălțăminte albă”, a transmis poliția.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191