Un soldat rus fuge cu motocicleta, încercând să scape de o dronă plină cu explozibil care îl urmărește

Un soldat rus fuge cu motocicleta, încercând să scape de o dronă plină cu explozibil care îl urmărește

Un soldat rus încearcă să scape de o dronă a ucrainenilor, la sud de orașul Bahmut. Acesta se află pe o motocicletă cu care se deplasează în viteză, însă, este ajuns din urmă de drona plină cu explozibil.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Imaginile au fost publicate de forțele armate ale Ucrainei și arată momentul în care soldatul rus este ajuns din urmă de drona trimisă în urmărirea sa.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În contraofensiva lentă a trupelor ucrainene lansată împotriva forțelor ruse, Kievul s-a bazat de multe ori pe cele mai mici avantaje pe care și le-a putut crea față de adversar, iar o flotă de drone ieftine și ușor de procurat le-a oferit acestora exact ceea ce aveau nevoie.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Dronele au început să facă diferența în unul din colțurile acestui război în mare parte stagnant, potrivit mai multor soldați, comandanți și piloți, care au explicat că materialele lor diferite și frecvențele variabile pot trece de sistemele de bruiaj electronic ale rușilor.

La începutul contraofensivei, piloții ucraineni au pierdut zeci de drone în sudul Ucrainei, dar, acum, după ce au efectuat mai multe modificări la design-ul dronelor și au schimbat frecvențele radio folosite, aceștia pot să trimită dronele mult în spatele liniei frontului în căutarea artileriei, tancurilor și a altor ținte.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191