America Express, 15 noiembrie 2023. Ce echipă a părăsit competiția în ediția din această seară. Cum au reacționat ceilalți concurenți: „Ne pare rău…” / VIDEO

America Express, 15 noiembrie 2023. Ce echipă a părăsit competiția în ediția din această seară. Cum au reacționat ceilalți concurenți: „Ne pare rău…” / VIDEO

Trei echipe s-au întrecut în prima cursă pentru ultima șansă în Ecuador. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Ionuț Rusu și George Tănase și Ada și Tony Galeș au făcut tot posibilul să ducă misiunile la bun sfârșit și să ajungă primii la Irina Fodor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După Edward Sanda și Cleopatra Stratan, o nouă echipă a părăsit competiția în ediția din această seară, cea cu numărul 19 a emsiunii America Express – Drumul Soarelui, difuzată pe data de 15 noiembrie 2023.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce echipă a părăsit competiția în ediția din această seară

Din cursa pentru ultima șansă, dintre cele trei echipe, Ionuț Rusu și George Tănase au fost cei care au ajuns ultimii la Irina Fodor, așadar, în această seară, au fost în pericol de eliminare. Așa cum era de așteptat, soarta celor doi în competiție a depins de culoarea totemului din cufărul care se afla la Alexia și Aris Eram.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pentru că în cutie a fost ascuns un soare roșu, concurenții au fost eliminați. În momentul în care celelalte echipe au auzit că aceștia vor părăsi competiția, au reacționat.

Puțin dezamăgiți, Ionuț Rusu și George Tănase au privit resemnați eliminarea și au menționat că experiența trăită în competiție a fost o adevărată plăcere.

Motivul pentru care Laura Giurcanu și Sânziana Negru au izbucnit în lacrimi

În ediția din această seară, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au povestit, cu lacrimi în ochi, despre momentele trăite în cursa pentru ultima șansă. Cele două concurente au fost profund impresionate de bunătatea oamenilor din Ecuador.

„Am învățat foarte multe de la oamenii care ne-au primit în casele lor, care ne-au luat în mașinile lor, care ne-au dat să mâncăm pe stradă. Și o să ne facă sută la sută niște oameni mai buni, niște femei mai puternice. De fapt, cred că puterea adevărată e fix așa cum ne-au arătat oamenii ăștia cât sunt ei de puternici. Pentru că din nimicul lor ne-au dat atât de mult nouă. Pentru ei a fost puțin, dar pentru noi a fost foarte mult. Oamenii sunt foarte buni! Eu chiar nu credeam că există oameni atât de buni! Te face să îți pui foarte multe întrebări despre tine și despre cum ai fost până în momentul ăsta. Simt că mai sunt lucruri de văzut pentru noi aici.”, a spus Sânziana Negru, completată de Laura Giurcanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191