Biden către Xi Jinping: Ce mașină frumoasă aveți, seamănă cu acel Cadillac parcat acolo

Biden către Xi Jinping: Ce mașină frumoasă aveți, seamănă cu acel Cadillac parcat acolo

Joe Biden și Xi Jinping au discutat aproape patru ore despre relația dintre cele două state, în cadrul unei înâlniri care a avut scopul de a reduce tensiunile dintre cele două superputeri. Printre momentele împărtășite pe scară largă de la întâlnirea lor, a apărut un videoclip viral în care președintele Biden admiră mașina președintelui chinez Xi Jinping. „Ce mașină frumoasă aveți!” a exclamat Biden când a văzut mașina lui Xi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Xi Jinping și-a adus mașina prezidențială în SUA, un sedan construit la comandă de marca chinezească Hongqi. Modelul L5 este în prezent cea mai scumpă mașină chinezească produsă vreodată.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Ce mașină frumoasă aveți!” a exclamat Biden când a văzut mașina lui Xi, la care Xi i-a menționat în chineză că este mașina sa prezidențială. Biden, la rândul său, a început să discute despre propria sa mașină, în timp ce un traducător îi transmitea președintelui Xi observațiile sale în chineză.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În timp ce se ținea de mână cu președintele chinez și poza în fața mașinii lui Xi, președintele Biden a menționat: „Seamănă cu acel Cadillac parcat acolo. Știi cum se numește mașina aceea? Bestia”. 

În timp ce traducător îi transmitea ce spune președintele american, Xi Jinping a râs și și-a luat rămas bun de la Biden.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191