Incredibil! O mașină de pompieri s-a răsturnat în pădure la Păulești

Incredibil! O mașină de pompieri s-a răsturnat în pădure la Păulești

Luni, în jurul orei 12:30, pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Ploiești au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor si pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă. Intervenția are loc în cadrul unui accident rutier produs în comuna Păulești!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La locul evenimentului rutier s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

S-a constatat faptul că a fost vorba despre o autospecială de pompieri a MApN din cadrul UM Păulești care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Menționăm faptul că aceasta nu a intrat în coliziune cu alte autovehicule.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La bordul acesteia se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 39 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la spital.

El prezintă un traumatism cranio-facial și traumatism coloană lombară.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191