Campionul european luptă la Mondialul armean!

Campionul european luptă la Mondialul armean!

Boxerul ploieștean Fabian Stroe va boxa la Campionatul Mondial din postura de campion european. Titlul continental l-a obținut chiar acasă, la Ploiești, la sfârștiul lunii iulie. Această performanță îl obligă pe sportivul legitimat la CSM Ploiești&Centrul Olimpic Brăila să aibă o evoluție cât mai bună în cadrul categoriei ,,52 kg”. Lui Fabian îi va fi și mai greu în ring având în vedere că, de data aceasta, poate încrucișa mânușile cu cei mai buni boxeri juniori din întreaga lume.

Campionatul Mondial de Box pentru Juniori se va desfășura la Yerevan, între 24 noiembrie și 4 decembrie. Lotrul României se află deja în Armenia și are în componență câte 9 sportivi atât în concursul masculin, cât și în cel feminin. La masculin, pe lîngă Stroe, România va mai fi reprezentată de Bence Szocs, Ștefan Boncu, Renato Nica, Mario Iofciu, Daniel Grigorie, Alexandru Suvache, Nelu Simion și Teofan Butoi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Echipa feminină este compusă din Nicoleta Scurt, Rebecca Muller, Maria Semeniciuc, Roccio Trigoș-Bucur, Mirela Cojocaru, Laura Broncea, Amalia Țugui, Denisa Șopterean, Elena Manu. Tot la feminin, dar la nivel de senioare, CSM Ploiești a fost reprezentat de Livia Botica la Campionatul European de Box „U22”, ce a avut loc, recent, la Budva.

Reprezentanta clubului municipal s-a întors cu medalia de bronz din Muntenegru. Campioană naţională de senioare în luna septembrie, Botica a boxat direct în semifinalele categoriei „+81 kg”, dar a pierdut în faţa Dariei Kozorez, din Republica Moldova, prin RSC (Referee Stop Contest) în prima repriză.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pentru secția de box a CSM-ului urmează prezența la Campionatul Național de Box pentru Tineret Masculin 2023. Competiția se va disputa la Bacău, în perioada 27 noiembrie – 2 decembrie, iar CSM Ploiești va fi reprezentat de boxerii Cosmin Bănică și Daniel Gherghe, asistați din colțul ringului de maestrul emerit Titi Tudor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191