America Express, 26 noiembrie 2023. Alexia și Aris Eram, dați jos din mașină cu forța! Momente de panică în drum spre destinație: ”Era foarte nervoasă” / VIDEO

America Express, 26 noiembrie 2023. Alexia și Aris Eram, dați jos din mașină cu forța! Momente de panică în drum spre destinație: ”Era foarte nervoasă” / VIDEO

America Express, 26 noiembrie 2023. Momente de panică pentru Alexia și Aris Eram! Cei doi au fost dați jos din mașină cu forța, în timp ce se aflau pe drum spre destinație. Vestea că nu mai au transport și că sunt nevoiți să coboare i-a dezamăgit și îngrijorat. Iată care a fost motivul.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ediția din această seară a emisiunii America Express continuă cu momente de panică pentru Alexia și Aris Eram! După ce au fost fericiți că, în sfârșit, au găsit transport pentru a ajunge la destinație, cei doi concurenți au primit vestea de care se temeau cel mai mult. Au fost dați jos din mașina care i-a luat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Alexia și Aris Eram, dați jos din mașină cu forța, la America Express

Alexia și Aris Eram au început cu dreptul ediția din această seară, cel puțin pentru câteva minute. Cei doi au găsit transport la scurt timp după ce au ajuns la autostop, însă o veste neașteptată a schimbat totul. Șoferului i-a sunat telefonul mobil, iar mai apoi le-a spus că trebuie să se dea jos din mașină pentru că el va merge într-o altă direcție.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Cel care a încercat să salveze situația a fostr Aris Eram, care a luat telefonul și a vorbit cu persoana care l-a sunat pe șofer. Însă, la celălalt capăt al firului era o femeie nervoasă, care i-a spus că șoferul are o problemă și trebuie să plece. În cele din urmă, cei doi au găsit un alt șofer care a acceptat să îi ducă până la destinație.

Dezvăluirile Iuliei Albu despre concurentă

Ediția din această seară a început cu dezvăluiri neașteptate despre Alexia Eram. Vedeta a pus că a observat că Alexiei Eram îi stă foarte bine cu roz și verde, iar cele două s-au apropiat mai mult în ultima perioadă.

Dezvăluirile ei i-au șocat pe restul concurenților, care au fost surpinși de faptul că Iulia Albu și-a schimbat brusc părerea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191