Soția lui Budanov, șeful spionajului militar ucrainean, a fost otrăvită

Soția lui Budanov, șeful spionajului militar ucrainean, a fost otrăvită

Marianna Budanova, soția șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a fost otrăvită, a declarat un reprezentant al agenției de informații militare (HUR) pentru The Kyiv Independent.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Publicația ucraineană Babel a raportat marți, citând surse militare, că Budanova a fost internată în spital din cauza otrăvirii cu metale grele.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Marianna Budanova a fost internată în spital după ce starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Acum este sub tratament și evaluată permanent de către medici”, spun sursele citate de cele două publicații din Ucraina.

„Aceste substanțe nu sunt folosite în niciun fel în viața de zi cu zi. Prezența lor poate indica o încercare intenționată de a otrăvi o anumită persoană”, au mai precizat acestea.

Purtătorul de cuvânt al HUR, Andrii Yusov, a declarat anterior că Rusia a încercat de mai multe ori să îl asasineze pe Kirilo Budanov în trecut.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191