Avantajele și dezavantajele gamelor VivoBook și Zenbook de la ASUS

Avantajele și dezavantajele gamelor VivoBook și Zenbook de la ASUS

Notebook-urile ASUS oferă o multitudine de modele utilizatorilor lor. Cele mai populare game sunt Asus Vivobook și Asus ZenBook.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Deși, pentru un ochi neavizat, cele două modele de laptopuri pot părea să posede caracteristici și specificații identice, fiecare dintre serii are propriile caracteristici de oferit.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În realitate, Asus Vivobook și ZenBook se adresează unui sector complet diferit al populației.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Puncte cheie

Seria Asus ZenBook dispune de un design și materiale premium, ceea ce o face mai elegantă și mai durabilă decât seria Asus VivoBook.

Laptopurile ZenBook oferă, în general, performanțe mai bune și specificații de vârf comparativ cu laptopurile VivoBook.

Seria VivoBook se adreseaza consumatorilor cu buget redus și oferă opțiuni mai accesibile decât seria ZenBook.

Asus Vivobook vs. Asus Zenbook

Un laptop Asus Vivobook este mai puțin costisitor și este conceput mai degrabă pentru a fi folosit de studenți la cursuri, pentru a lua notițe. Este pentru oricine are un buget limitat. Zenbook este mai scump. Are mai multe caracteristici premium, o grafică mai bună, fiind disponibile mai multe modele cu ecrane OLED și o calitate mai bună a construcției.

Asus Vivobook este o serie de laptopuri lansate de Asus. Există mai multe modele de laptop Asus Vivobook care oferă performanțe mai bune la un preț avantajos.

De exemplu, Asus Vivobook S15 este unul dintre cele mai populare modele de pe piață în prezent, care oferă un procesor puternic i7 și cântărește doar 1,8 kg. Cu toate acestea, Asus Vivobook are o durată de viață mai redusă decât un Asus Zenbook, în medie.

Asus ZenBook sunt laptopuri de volum redus fabricate de Asus. Aceste modele de calculatoare oferă caracteristici congruente cu nevoile actuale.

De exemplu, Asus ZenBook a introdus modele cu ecrane tactile pe unele dintre laptopurile din gamă. Modelele Asus ZenBook sunt în general comparate cu MacBook Air și cu modelele de vârf de la Dell, Acer și Lenovo.

Ce este un Asus Vivobook?

Asus Vivobook este o gamă de notebook-uri ASUS de buget. Majoritatea laptopurilor Asus Vivobook sunt la prețuri economice. Majoritatea modelelor Asus Vivobook au o memorie RAM cuprinsă între 4 GB și 8 GB.

Laptopurile Asus Vivobook oferă un ecran și un afișaj bun. În plus, modelele Asus Vivobook au o autonomie impresionantă a bateriei.

Principalul motiv care stă la baza caracterului economic al laptopurilor Asus Vivobook este reprezentat de piesele ieftine utilizate la fabricarea acestora.

Modelele de laptopuri Asus Vivobook ajută creatorii și editorii de conținut și studenții să își desfășoare activitatea destul de eficient. Asus Vivobook obține imagini clare tocmai datorită folosirii unui ecran Full-HD. În plus, acestea sunt relativ ușor de transportat datorită greutății reduse. Unele modele Asus Vivobook celebre sunt Vivobook S, Vivobook Flip și Vivobook. Aceste laptopuri garantează cele mai bune performanțe și oferă caracteristici inovatoare utilizatorilor lor.

În plus, Asus Vivobook oferă doar o gamă limitată de opțiuni din care puteți alege. În concluzie, laptopurile Asus Vivobook au avantajele și dezavantajele lor.

Ce este Asus Zenbook?

Asus ZenBook este un laptop premium, subțire și ușor, oferit de Asus. Cu cea mai bună tehnologie pentru laptopuri, laptopurile Asus ZenBook au un ecran cu margini nano și performanțe fără compromisuri.

Asus ZenBook este o investiție ideală pentru designeri grafici, editare video, programare și animație 3D. Modelele Asus ZenBook oferă mai multe caracteristici interesante pentru utilizatorii lor.

Modelele Asus ZenBook au un corp metalic care ajută la evitarea zgârieturilor și a loviturilor. Designul metalic periat al fiecărui notebook îi conferă un aspect atractiv. Primul Asus ZenBook a fost lansat în octombrie 2011.

Laptopurile ZenBook sunt unele dintre cele mai atractive modele oferite de Asus. Acestea dispun de o funcție de al doilea ecran pentru o productivitate sporită.

Unele modele din linia ZenBook sunt ZenBook Pro, ZenBook S, ZenBook Flip și ZenBook Duo. Tastaturile fiecărui model ZenBook sunt concepute pentru a oferi o funcție de tastare mai rapidă și mai ușoară.

Aproape fiecare Asus ZenBook suportă un ecran 4K. Acest lucru, la rândul său, asigură faptul că utilizatorii obțin imagini clare și detaliate. În plus, fiecare model de Asus ZenBook are o durabilitate sporită.

Asus ZenBook oferă o mare varietate de opțiuni din care puteți alege. Acestea oferă performanțe de înaltă calitate, precum UX534. Unele modele au, de asemenea, un panou de afișare integrat care facilitează navigarea prin aplicații.

Cu toate acestea, majoritatea laptopurilor Asus ZenBook nu sunt ieftine. În plus, afișajul ecranului fiecărui model nu este excepțional, ci mai degrabă obișnuit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191