Operațiune a serviciilor ucrainene în Rusia. SBU a aruncat în aer calea ferată care leagă Rusia de China

Operațiune a serviciilor ucrainene în Rusia. SBU a aruncat în aer calea ferată care leagă Rusia de China

Operațiune de sabotaj a SBU în Rusia. Calea ferată care leagă Rusia de China a fost aruncată în aer. Explozia a avut loc în dreptul autostrăzii Baikal-Amur, în tunelul Severomuy.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit , care citează o sursă din serviciile de securitate, operațiunea a fost organizată Serviciul de Securitate al Ucrainei. Sursa citată spune că aceasta este de fapt singura legătură feroviară serioasă între Rusia și China și o rută pe care rușii o folosesc, inclusiv pentru aprovizionarea militară, iar acum este „paralizată”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„În timpul deplasării trenului de marfă, au explodat 4 dispozitive explozive. Acum FSB lucrează la fața locului, lucrătorii feroviari încearcă fără succes să minimizeze consecințele operațiunii speciale a SBU”, a declarat un ofițer al SBU care a dorit să-și păstreze anonimatul.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Între timp, forțele rusești continuă atacurile asupra Ucrainei. În ultimele 24 de ore armata Rusiei a lansat 20 de rachete S-300 asupra orașelor Pokrovsk, Novogrodivka și Myrnograd, 14 dintre ele fiind doborâte de apărarea aeriană.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, joi, la Interviurile că urmează „cinci-șase luni de zile” de lupte grele în Ucraina, în timp ce rușii vor ataca în acestă iarnă „violent, brutal” infrastructura energetică a Ucrainei.

„Vedem că Federația Rusă a pus deoparte un număr important de rachete pentru a fi folosite împotriva infrastructurii ucrainene. Față de anul trecut și Ucraina este mai bine pregătită. Anticipăm, însă, un asalt violent, brutal, împotriva unor infrastructuri care trebuie să asigure curent, energie, căldură pentru ucraineni”, a declarat secretarul general adjunct al NATO, la Interviurile

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191