Tânăr ÎNJUNGHIAT, pe patinoarul din parcarea Prahova Value Centre

Tânăr ÎNJUNGHIAT, pe patinoarul din parcarea Prahova Value Centre

Un tanar in varsta de 20 de ani a fost injunghiat in abdomen, sambata seara, in timp ce se afla pe patinoarul amenajat in parcarea Prahova Value Centre.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Agresorul a fugit ulterior, iar politistii incearca sa ii dea de urma.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce spune Politia:

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată cu un obiect tăietor-înțepător, în zona unui patinoar, din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr de 20 de ani.

Din primele verificări, a reieșit faptul că între tânărul de 20 de ani, și o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia, tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la fața locului.

Pentru acordarea primului ajutor, s-a prezentat un echipaj medical, care ulterior a transportat victima la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către polițiști pentru identificarea, depistarea și luarea măsurilor legale față de persoana bănuită de comiterea faptei, urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Foto: observatorulph.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191