Star Magazin. Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal! De la ce a pornit totul: „Când te-am ajutat…” / VIDEO

Star Magazin. Narcisa Suciu și Marina Almășan, la un pas de scandal! De la ce a pornit totul: „Când te-am ajutat…” / VIDEO

Marina Almășan și Narcisa Suciu au fost la un pas de scandal pe rețelele de socializare. De la ce a pornit totul. Ce postare a făcut artista în mediul online.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O explozie de tensiune a avut loc recent între celebrele personalități Narcisa Suciu și Marina Almășan, în urma lansării unei cărți care pare să fi declanșat un adevărat val de discuții controversate între cele două protagoniste.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Marina Almășan și Narcisa Suciu, la un pas de scandal

Totul a început când Marina Almășan, o susținătoare declarată a Narcisei Suciu, a făcut o postare pe rețelele de socializare, punând sub semnul întrebării autenticitatea și veridicitatea cărții recent lansate de către artista Narcisa Suciu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Surprinzător, Marina Almășan a mărturisit că, la un moment dat, a promovat cartea în discuție, aceasta fiind chiar creația Narcisei Suciu.

Conversațiile dintre cele două personalități au continuat în spațiul online, devenind publice și accesibile fanilor lor. Reacția vehementă a Narcisei Suciu a atras atenția comunității virtuale, generând un val de întrebări și speculații.

Cum a încercat Marina Almășan să calmeze spiritele

Într-o încercare de a calma spiritele, vedeta a răspuns printr-un ton amical, încercând să lămurească situația și să păstreze dialogul pe un făgaș cât mai constructiv.

Cu toate acestea, tensiunile par să rămână palpabile, iar evoluția acestui conflict online captivant rămâne de urmărit pentru fanii ambelor personalități.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191