Directia Silvica Prahova a scos la vanzare brazi de Craciun, la doar 30 de lei

Directia Silvica Prahova a scos la vanzare brazi de Craciun, la doar 30 de lei

Directia Silvica Prahova scoate la vanzare brazi si molizi pentru Craciun, in ghiveci sau taiati, de diferite inaltimi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Oferta din acest an este extrem de bogată si a fost concepută în așa fel încat să satisfacă orice dorință.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

De aici se pot cumpăra brazi sau molizi de înalțimile care se potrivesc perfect locului unde urmează să fie împodobiți, plus că vă veți putea bucura de prospețime pentru mult timp. Aceștia nu au fost tăiați cu mult timp înainte de perioada sărbătorilor. Mai mult, cei care vor pom netăiat, pot alege din oferta la ghiveci, o adevărată investiție pe viitor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Prețul lor se reflectă în inăltimea dorită. Concret, prețul pornește de la 29, 75 de lei pentru un brad cu înălțimea de 0,7- 1,4 metri și ajunge la 83,3 lei pentru unul de patru metri. Cei care doresc brazi uriași, care au înalțimea ce ajunge la 15 metri vor plăti 1.785 de lei.

 

Persoanele care preferă specia molid, trebuie să știe că prețul pornește de la 17,85 pentru cei cu înăltimea de 1,30 metri. Pentru cei foarte înalți, de 10-15 metri, prețul ajunge la 1.785 de lei.

 

Prețul unui brad la ghiveci pornește de la 178, 5 lei.

 

Pentru comenzi de pomi din pepinierele proprii ale Direcției Silvice Prahova, cumpărătorii pot apela numărul de telefon 0244. 597.846.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191