Răsturnare de situație în cazul polițistului care și-a pus capăt zilelor pe mormântul fetiței sale. De ce s-ar fi sinucis, de fapt, Cristian

Răsturnare de situație în cazul polițistului care și-a pus capăt zilelor pe mormântul fetiței sale. De ce s-ar fi sinucis, de fapt, Cristian

Apar noi detalii în cazul polițistului care și-a pus capăt zilelor pe mormântul fetiței sale. Președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, Bogdan Bănică, susține că omul legii nu s-ar fi sinucis din cauza fiicei sale, ci din cauza unor șefi din poliție care l-ar fi hărțuit.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La sfârșitul lunii noiembrie, chiar de Sfântul Andrei, vestea că un polițist din Botoșani s-a sinucis chiar la mormântul fiicei sale, pe care o chema Andreea, a șocat Ministerul de Interne.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Răsturnare de situație în cazul polițistului care și-a pus capăt zilelor pe mormântul fetiței sale

La aproximativ o săptămână distanță de la tragicul eveniment, președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, Bogdan Bănică, spune că omul legii ar fi decis să își pună capăt zilelor din cauza unor șefi din poliție care l-ar fi hărțuit, scrie

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Potrivit spuselor președintelui executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, Cristian, polițistul care s-a sinucis, se plângea permanent colegilor în ultimul timp. Bărbatul ar fi simțit o presiune psihică intensă și nejustificat de accentuată asupra lui în ultima vreme, din partea structurilor de control, pentru simplul fapt că întârziase introducerea unor date în SNRI.

Ce au transmis reprezentanții poliției după ce Cristian și-a pus capăt zilelor

Cristian era polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani începând din anul 1996. Bărbatul își pierduse fiica, pe Andreea. Micuța s-a stins din viață la vârsta de doar un an.

„Astăzi, 30 noiembrie, în jurul orei , Inspectoratul de Poliție Judeţean Botoșani a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Vlăsinești, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 47 de ani, din municipiul Botoșani.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, fiind încadrat din anul 1996.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.”

Bărbatul era absolvent al Școlii de Poliție Slatina, promoție 1996, încadrat doar în structuri de ordine publică, în prezent șef la Postul de Poliție Stăuceni.

A avut o fetiță decedată la 1 an, înmormântată în Vlasinesti și s-a sinucis pe mormântul fetiței pe care o chema Andreea.”, se arată în comunicatul transmis de oamenii legii după ce Cristian s-a sinucis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191