Tricolorii vor merge cu trenul rapid!

Tricolorii vor merge cu trenul rapid!

Fotbaliștii naționalei României vor merge cu trenul rapid la meciurile din grupa E a Campionatului European din Germania. Așa a anunțat frf.ro după ce selecționerul Edward Iordănescu, împreună cu o parte din staff-ul său, au mers să vadă variantele pentru baza de pregătire pe perioada turneului final. Selecționerul a considerat că cea mai bună variantă pentru echipa națională este baza de pregătire de la Würzburg, un oraș aflat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munich și 300 kilometri de Koln.

Pe lângă condițiile oferite de hotel și stadionul de antrenament, precum și faptul că tricolorii se vor putea pregăti într-o zonă liniștită a Germaniei, un alt criteriu important a fost modalitatea de transport disponibilă pentru deplasarea în orașele unde se vor juca partidele. Gara din Würzburg are linie de tren rapid directă către toate cele 3 orașe unde tricolorii vor evolua și se află la 4 kilometri de hotel. În Würzburg sunt aproape 1.500 de români rezidenți.

Tot frf.ro mai informează că tricolorii se vor pregăti pe perioada Campionatului European la AKON Arena, stadion situat la 4 kilometri de hotel. Acesta aparține formației Würzburger Kickers, liderul Regionalei Bavaria în acest moment. Stadionul a fost renovat ultima oară în 2016 și are o capacitate de 13.090 de locuri, 2.562 dintre acestea fiind pe scaun, într-o tribună acoperită. Are nocturnă și instalație automatizată de irigare. În 2006, la Campionatul Mondial din Germania, a fost gazdă pentru echipa națională a Ghanei. Sursa:frf.ro/foto:Wikipedia.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191