Mama uneia dintre fetele care au murit în Lupeni rupe tăcerea. Cum s-a comportat fiica ei în ultimele zile: ”Nu mai era…”

Mama uneia dintre fetele care au murit în Lupeni rupe tăcerea. Cum s-a comportat fiica ei în ultimele zile: ”Nu mai era…”

Mama uneia dintre fetele care au murit în Lupeni a vorbit despre ultimele zile din viața copilului ei. Femeia este disperată și nu înțelege ce ar fi putut să o determine să își pună capăt zilelor. Alexandra Siminescu a făcut declarații pentru prima dată după ce fiica ei s-a stins din viață.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ziua de sâmbătă a fost un coșmar pentru două familii din Uricani, după ce două adolescente și-au pus capăt zilelor sărind de pe un turn de 20 de metri.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Cele două fete ar fi trecut printr-o perioadă de suferință, însă motivul gestului extrem rămâne încă un mister. Mama uneia dintre fete a făcut declarații.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mama uneia dintre fetele care au murit în Lupeni rupe tăcerea

Mama uneia dintre fetele care s-au sinucid în Lupeni a spus că aveau o relație foarte apropiată și vorbeau despre orice subiect. Însă, în ultima perioadă, fiica ei s-a îndepărtat puțin de mama ei și a fost mai închisă decât de obicei. Însă, femeii nu i-a dat nimic de gândit și nu s-a îngrijorat din acest motiv.

Femeia nu își mai găsește liniștea din cauza durerii și trece printr-un șoc profund, după ce a aflat că fiica ei s-a sinucis.

Alexandra Siminescu a spus că fiica ei și-a schimbat comportamentul față de ea doar în ultima săptămână și nu știe care este motivul. De asemenea, a spus că știe că fiica ei nu consuma substanțe interzise.

Mesaje halucinante între una dintre adolescente și prietenii lor

Cele două s-ar fi confruntat cu mai multe probleme în utlima perioadă din viața lor, însă și acestea rămân un mister care urmează să fie elucidat.

Totuși, câteva mesaje pe care le-au trimis în ultimele clipe arată că nu ar mai fi avut o relație bună cu prietenii lor, cărora una dintre fete le-a adresat cuvinte dure.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191