Primarul Alin Moldoveanu, prins, din nou, în afara legii! Pericol pentru câmpineni

Primarul Alin Moldoveanu, prins, din nou, în afara legii! Pericol pentru câmpineni

Strategiile cel putin discutabile, daca nu ilegale, ale primarului Moldoveanu, care a convocat nu mai puțin de 30 de ședințe „de îndată” în 2023, punând sub semnul întrebării transparența și responsabilitatea deciziilor administrative, au fost devoalate astazi de Irina Nistor, candidatul PSD la Primaria municipiului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit acesteia, Moldoveanu face abuz de şedințele „de îndată” pentru a evita dezbaterile și a obține rapid validarea pentru deciziile sale.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Această practică nu doar că subminează procesul democratic, dar și împiedică consilierii să ia decizii informate, lăsând loc pentru comiterea unor abuzuri.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Redăm textul Irinei Nistor:

Primarul „de îndată” și administrația făcută la repezeală

30 de ședințe „de îndată” a convocat primarul Moldoveanu în 2023. Ce este o ședință a CL „de îndată”? O ședință care se convoacă în caz de forță majoră sau de maximă urgență, consilierii fiind chemați la ședință de pe o zi pe alta sau chiar în aceeași zi. La cum face primarul Moldoveanu administrație am putea crede că orașul nostru e în război, în stare de urgență, într-o continuă stare de pericol. Cea din urmă e adevărată, Câmpina e continuu în pericol din cauza lui Moldoveanu, dar nu acesta e motivul pentru care el așa conduce orașul nostru.

 

Dar de ce convoacă primarul Moldoveanu astfel de ședințe? Pentru a dribla legea și pentru că desconsideră dezbaterile din Consiliul Local. O ședință ordinară se convoacă cu 5 zile înainte, una extraordinară cu 3 zile înainte, ședințele „de îndată” oricând. Moldoveanu cheamă consilierii să îi valideze deciziile fără să fie timp pentru a le studia și a le dezbate. Dacă aceștia le votează ulterior le scoate ochii că au votat, dacă nu le votează le scoate ochii că de ce nu le votează.

 

Și să dăm și câteva exemple de situații privind ședințele „de îndată” (de notat că între convocare și ședința efectivă e nevoie să se întrunească și comisiile de specialitate pentru avizarea proiectelor):

 

❗️Ședință „de îndată” în 28.09, convocată la ora 09:19 pentru ora 10:30, materiale de studiat pentru consilieri: 259 de pagini. Practic consilierii ar fi trebuit să citească 3 pagini jumătate pe minut timp de o oră și 11 minute pentru a ști ce votează. Demn de Cartea Recordurilor!

❗️Ședință „de îndată” în 12.07, convocată pe 11.07 la ora 09:19 pentru 12.07 la ora 10:30, materiale de studiat pentru consilieri: 375 de pagini.

❗️Ședință „de îndată” în 22.03, convocată la ora 11:57 pentru ora 15:00, materiale de studiat pentru consilieri: 221 de pagini.

Au fost sute de hotărâri de CL votate în acest fel, hotărâri care influențează viața tuturor câmpinenilor, iar rezultatele dezastroase se văd. Un oraș unde deciziile conducerii se iau doar la repezeală e un oraș condus prost. Iar asta i se datorează în totalitate primarului Moldoveanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191