Record de puncte în Grupa Națională

Record de puncte în Grupa Națională

Echipa de baschet „U18” a CSM Petrolul Ploiești a încheiat spectaculos anul 2023! Puștanii au reușit un succes-record, după ce s-au impus astăzi, într-o restanţă din etapa a 2-a a Grupei Naţionale, cu 125-45 în faţa celor de la CSM Constanţa! Amânată la momentul programării iniţiale din cauza condițiilor meteo, întâlnirea de azi, din Sala Sporturilor Olimpia, a fost fără istoric, având în vedere că la pauză tabela arăta 77-19!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Cristi Trandafir nu şi-au menajat deloc adversarii în special în prima repriză. Staff-ul tehnic nu s-a bazat în acest joc pe Angelian, Rașoga și Voiculescu, oameni importanți și a căror evoluție putea mări considerabil numărul de puncte marcate. Pentru CSM Petrolul au jucat astăzi: Al. Dimov (20 puncte), T. Pîrvu (20), R. Mihalache (15), R. Popa (15), A. Suciu (12), C. Dinu (10), Movileanu (10), R. Pătraru (9), A. Velcea (8) şi L. Ionescu (6).

Trupa ploieșteană ar fi trebuit să joace în weekend meciul din etapa a 5-a, din deplasare, cu U-BT Cluj-Napoca, însă întâlnirea a fost amânată pentru data de 15 ianuarie 2024, ora 12:00. Următorul meci oficial este însă programat duminică, 7 ianuarie 2024, pe teren propriu, cu CSO Voluntari.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Conform csmploiesti.ro, în campionatul U18, sistemul competiţional propune o Grupă Naţională cu 8 echipe, în care se joacă etape săptămânale (tur-retur), plus o Grupă Zonală cu 33 de echipe împărţite în 11 grupe, în care se joacă turnee pentru a se obţine accesul la Turneul Semifinal de 16 echipe. Apoi, în faza semifinală, se vor alcătui 4 grupe de câte 4 formaţii, primele două din fiecare serie urmând să meargă la Turneul Final.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191