Cum să creezi ținute atemporale combinând vestimentația sport cu stilul elegant?

Cum să creezi ținute atemporale combinând vestimentația sport cu stilul elegant?

În această perioadă aflată în continuă schimbare, trendul sport și stilul elegant se întâlnesc tot mai des, construind astfel o tendință iubită de designeri și de pasionații de modă. Poți construi ținute atemporale care să combine eleganța cu elementele sportive, iar pentru acest lucru va trebui să ții cont de sfaturile de mai jos pentru a-ți construi o garderobă distinctivă și sofisticată.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Creează un echilibru între eleganță și relaxare

Pentru a crea un look atemporal care să îmbine sportul și stilul elegant, este esențial să găsești echilibrul potrivit între confort și rafinament. Alege materiale de înaltă calitate care să ofere confortul necesar, dar care să fie și durabile, așa cum sunt spre exemplu pantofii sport din gama adidas Superstar. Poți combina blugi de calitate premium cu piese vestimentare elegante sau pantaloni eleganți cu bluze care să aibă croiuri lejere, totul depinzând de stilul tău și de confortul pe care îl dorești de la un outfit.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Piesele de bază trebuie să fie cât mai versatile

Unul dintre secretele unei garderobe atemporale este să investești în piese de bază versatile, care pot fi integrate cu ușurință în stilul tău personal, indiferent dacă mergi la birou, la o întâlnire sau la o activitate sportivă. Poți opta spre exemplu pentru bluze Guess damă simple sau cu modele, care se vor integra cu succes în numeroase ținute. Alte exemple de piese vestimentare basic includ o cămașă albă clasică, o pereche de pantaloni negri bine croiți și un sacou sau o jachetă din material sport.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Identifică accesorii sport care să aibă și eleganță

Un mod excelent de a combina sportul cu eleganța este prin adăugarea de accesorii sportive elegante la ținutele tale, cum ar fi un ceas sport cu inserții glam sau o curea de lux cu elemente sportive. Aceste accesorii pot adăuga o notă interesantă și inedită look-ului tău. De asemenea, poți purta inclusiv ceasuri Swarovski damă care se vor integra la fel de bine și în ținutele sport și în cele elegante.

Joacă-te cu texturile și culorile

Pentru a aduce un plus de creativitate și originalitate în garderoba ta, îndrăznește să experimentezi cu texturi și culori. Poți alege bluze sau rochii cu inserții de material sport, sau poți combina culori vibrante cu piese elegante pentru a obține un contrast interesant.

Calitatea este foarte importantă

Pentru a construi o garderobă atemporală, calitatea trebuie să primeze în fața cantității și de aceea toți pasionații de modă recomandă același lucru – să investești în piese de foarte bună calitate pe care să le poți purta mai mulți ani fără să fie nevoie să le schimbi. Este bine să ai și piese remarcabile, de la branduri cunoscute, care vor adăuga acel element special ținutelor tale.

Un alt mod de a crea creații atemporale în stil sportiv elegant este să te inspiri de la sportivi celebri care au adoptat acest trend sau de la alte personalități care au un cuvânt de spus în domeniul fashion. Combinarea pieselor vestimentare sport cu cele elegante poate duce la creații atemporale și unice care te vor scoate imediat în evidență. Cu atenție la detalii, alegând piese de calitate și experimentând cu diferite elemente, poți dezvolta un stil personal unic care să îți reflecte personalitatea și preferințele, deci ar trebui să abordezi aceste combinații cu curaj pentru a avea mereu ținute creative.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191