Boxul ploieștean încă mai are seniori!

Boxul ploieștean încă mai are seniori!

Boxul ploieștean încă mai are seniori și aceștia s-au remarcat la ultima competiție oficială a anului. Pugiliștii de la CSM Ploieşti au boxat la Campionatul Naţional de Seniori, toţi cei trei boxeri înscrişi în competiţia de la Brăila de Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea fiind prezenți pe podiumul de premiere.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Principala performanţă a fost realizată de Iulian Dumitrescu, sportiv care a devenit campion naţional în premieră la categoria „92 kg” după un parcurs cu trei victorii: a trecut în primul tur de Cristian Ştef (Crişul Oradea), apoi, în semifinale, de Alexandru Sulea ( Minerul Motru), pentru ca, în finală, să-l învingă la puncte pe Emanuel Mican ( Dinamo Bucureşti)!

A fost, de altfel, un duel CSM Ploieşti – Dinamo şi în celelalte două finale disputate de boxerii ploieșteni, Georgian Călin (63.5 kg) pierzând la puncte, cu 3-0, ultimul act cu bucureşteanul Andrei Găvae, iar Marian Ghinoiu (57 kg) fiind declarat învins, decizie la limită, 2-1, în disputa cu Adrian Preda. În semifinale, Călin trecuse de David Chiş (CSM Zalău), iar Ghinoiu îl învinsese pe Ştefan Nicolae (Metrorex Bucureşti).

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Am mers cu trei băieţi, am luat trei medalii, ceea ce nu poate decât să mă bucure, chiar dacă vă spun că şi Marian Ghinoiu merita să fie campion naţional, după cum a boxat. Arbitrii au văzut însă altfel şi i-au dat decizia adversarului, spre surprinderea multora”, a declarat antrenorul coordonator al secţiei de box a clubului, Titi Tudor, pentru csmploiesti.ro.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191