Frustrarea acoperită de concentrare

Frustrarea acoperită de concentrare

Fotbaliștii Petrolului au fost frustrați, supărați după ce nu au bătut Rapidul având 70 de minute de superioritate. Aceste stări au fost acoperite repede de concentrarea pentru următorul meci. Acesta va avea loc mâine, la Craiova, astfel că lupii nu prea au avut timp să-și lingă rănile. Petrolul i-a luat Rapidului patru puncte din șase posibile în acest sezon, dar tot trupa giuleșteană are șanse mai mari de a juca în play-off. Primvus Derby a avut parte de o atmosferă superbă, asta mai ales datorită „Peluzelor” care s-au întrecut în scenografii spectaculoase, pe un ,,Ilie Oană” populat cu peste 10.000 de oameni.

Și acesta a fost unul din motivele pentru care Țicu, Papp și colegii lor au fost supărați deoarece nu au reușit să-i răsplătească pe suporteri cu un succes împotriva rivalului de-o viață. Ocazii or să mai fie, însă până atunci fotbaliștii Petrolului mai au o singură reprezentație oficială în acest sezon. Mâine, în Bănie, de la ora 17:30, Petrolul înfruntă Craiova lui Mititelu fără fundașii Doua și Papp, suspendați. Acest duel din 19 decembrie este primul al etapei a 21-a, Superliga urmând să se încheie, în acest an, vineri, 22 decembrie, odată cu meciul Dinamo-Voluntari.

Paul Papp:’’Ne-am dat viața să câștigăm meciul și ne pare rău că nu am făcut-o, mai ales pentru fani! Din păcate, arbitrajul a jucat in compensare. Mi-a dat al doilea galben deși doar l-am intrebat pe asistent ceva. Nu se poate sa arbitrezi in compensare. Trebuie sa-i intelegem pe arbitrii dar si ei trebuie sa ne inteleaga. Si din cauza lopr avem un fotbal slab pentru ca nu ne lasa sa bagam materiale!. Noi nu ne gândim la play-off, ne gândim la următorul meci și vrem să terminăm anul cu un rezultat bun”.

Vali Țicu:’’Ne doream mult cele trei puncte si, din păcate, am pierdut două având în vedere că am jucat mult timp în superioritate. Le mulțumim fanilor pentru că s-au dedicat total acestui meci și ne pare rău că nu i-am putut recompense cu o victorie. În privința agenților, impresarilor, nu știam că au fost la meci, eu nu am nici o ofertă. Până la perioada de transferuri mai avem un meci la Craiova și ținem neapărat să-l câștigăm astfel încât să terminăm anul frumos”. Sursa foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191