Mănânci sarmale și faci bine!

Mănânci sarmale și faci bine!

Antrenorii și handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au fost invitatele Colegiului Național Ion Luca Caragiale. Elevii acestui colegiu, de la clasa 0 până la clasa a 12-a, au organizat un Târg de Crăciun caritabil sub îndrumarea directoarei, prof. Laura Pandelache, și a prof. Eliza Toma. Gazdă pentru echipa susținută de Consiliul Județean Prahova a fost și Ramona Gavrilă, elevă în clasa a 12-a, și handbalistă la trupa antrenată de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant.

Fiecare clasă a avut câte un stand unde și-a comercializat propriile produse, obligatoriu autentice! Au fost stand-uri unde adolescenții îți cântau pe motocicletă, îți vindeau sarmale sau te tentau să le cumperi tablourile! Unele handbaliste ale Activului au fost încântate să dea banii pe sarmale alegându-le pe cele de post pentru că, la reluarea antrenamentelor, trebuie să treacă de proba cântarului altfel se mărește bugetul de amenzi!

Roxana Beșleagă, Diana Fînaru, Ștefania Epureanu au fost printre cele care au savurat cu poftă delicioasele produse. Diana Andrița, Ioana Paraschiv, Ema Ivașcu, Ani Dumitrașcu dar și alte colege și-au mai cumpărat produse hand made, de îngrijire corporală, dar și dulciuri. Moș Crăciun și elfii le-au tentat pe fete și cu alte produse.

Banii strânși în urma acestui târg vor merge către copiii fără posibilități, dar și către Alex Crăciun, un tânăr în vârstă de numai 17 ani, elev al Colegiului „Spiru Haret”, care se luptă cu o boală necruţătoare. În semn de apreciere pentru invitația la târg profesoara Eliza Toma a primit din partea căpitanului echipei, Flori Alexandru, un tricou oficial de joc pe care și-au pus semnătura toate componentele echipei prahovene. Sursa foto:facebook/cs activ prahova ploiesti

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191