Mărturia uluitoare a tatălui unui angajat de la Ferma Dacilor. Pensiunea din județul Prahova a ars în această dimineață: „Fiul patronului venise ….“

Mărturia uluitoare a tatălui unui angajat de la Ferma Dacilor. Pensiunea din județul Prahova a ars în această dimineață: „Fiul patronului venise ….“

La câteva ore de la tragedia din această dimineață, din Tohani, județul Prahova, tatăl unui angajat al pensiunii care a ars a făcut mărturisiri uluitoare. Șase persoane au murit după ce Ferma Dacilor a fost cuprinsă de flăcări.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urma incendiului de la Ferma Dacilor, din Tohani, județul Prahova, șase persoane și-au pierdut viața. Printre ele se numără și fiul patronului pensiunii. Potrivit martorilor, cu o seară în urmă, patronul ar fi mutat oamenii cazați în pensiune pentru că se defectase centrala.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mărturia uluitoare a tatălui unui angajat de la Ferma Dacilor

Tatăl unui angajat al pensiunii care a ars în această dimineață a făcut declarații uluitoare. Bărbatul a spus că el cunoaște foarte bine locația și că i se pare ciudat tot ceea ce s-a întâmplat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

De asemenea, bărbatul a spus și că îl cunoștea pe fiul patronului care a decedat în incendiu.

Bunica copilului găsit carbonizat în incendiul de la pensiunea din Prahova, declarații sfâșietoare

În această dimineață, un incendiu puternic a izbucnit la pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani, din judeţul Prahova. Printre persoanele care s-au stins din viață după ce pensiunea a fost mistuită de flăcări se află și un copil.

Bunica micuțului găsit carbonizat a declarat că fiica ei, care este și patroana pensiunii, a simțit miros de fum.

”Fiica mea este soția patronului. A simțit că iese fum și l-a sculat pe el ( – pe patronul pensiunii) și a zis: este fum în cameră. Așa au reușit și s-au salvat”, a declarat bunica minorului mort în incendiu.

Întrebată dacă au reușit să salveze copilul, femeia a răspuns: ”Doi și unul nu. Era cu alți copii, se juca”, potrivit Antena 3 CNN.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191