”Dodel” Tănase a recidivat!

”Dodel” Tănase a recidivat!

Cristi ”Dodel” Tănase (36 de ani), fost international al României și jucător al Stelei, are probleme mari cu legea după ce a fost oprit miercuri seară, cu mașina, la un control de rutină, iar testele făcute au arătat că el consumase stupefiante. Filtrul era făcut în județul Argeș și după ce rezultatele arătate de aparate au arătat că nu băuse alcool, dar ar fi consumat droguri a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

”Polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea. I-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest. Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat.

Cristian Tanase reactioneaza in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si FC Arges, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, luni 21 februarie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova


Fostul fotbalist a fost dus, apoi, la audieri și a rămas fără permis de conducere pe perioada cercetărilor, fiindcă i-a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise”, au declarat surse din poliție pentru Știrile PRO TV. Fostul căpitan al roș-albaștrilor este și recidivist, iar acum problemele sunt și mai mari, mai ales că Tănase ar fi consumat cocaină, susține prosport.ro. Tănase s-a retras în 2022, FC Argeș fiind ultima echipă pentru care a jucat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191