Ce să ții în buzunar de Anul Nou. În noaptea dintre ani 3 obiecte îți aduc noroc

Ce să ții în buzunar de Anul Nou. În noaptea dintre ani 3 obiecte îți aduc noroc

Urmează una dintre cele mai așteptate nopți, mai ales de către cei care cred în superstiții. De Revelion, românii au ocazia să își influențeze viitorul, iar totul se poate întâmpla urmând câteva reguli. Iată ce trebuie să ții în buzunar de Anul Nou și ce obiecte trebuie să ai la tine în noaptea dintre ani.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

După sărbătorile de iarnă, românii se pregătesc pentru un alt moment important din acest an. În noaptea de Revelion, oamenii își setează rezoluții pentru anul următor, sunt recunoscători pentru lecțiile pe care le-au învățat în anul care a trecut și au ocazia să folosească orice beneficiu în favoarea lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ce să ții în buzunar de Anul Nou

Tot mai mulți români cred în superstiții, iar astfel au ocazia să își influențeze viața și modul în care vor decurge lucrurile în anul următor. Noaptea de Revelion are o mulțime de astfel de ”reguli”, iar pe una dintre ele o pot pune în aplicare toți oamenii.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Se spune că este bine să ai în buzunare bani, dar mai ales bijuterii și lucruri de valoare. Acestea exprimă prosperitatea, pe care o aduc în viața ta.

Mai mult decât atât, o altă regulă importantă, astfel încât să nu ai probleme în anul următor, este să te asiguri că ți-ai achitat toate datoriile, altfel vei fi dator tot anul.

De asemenea, din punct de vedere spiritual, este recomandat să te împaci cu toți oamenii cu care te-ai certat de-a lungul anului. În acest fel, în noul an vei avea parte de pace sufletească și liniște, alături de oamenii dragi.

Cum să își visezi viitorul soț în noaptea de Revelion

Dincolo de influențarea norocului, fetele necăsătorite au ocazia să își viseze viitorul soț în noaptea de Revelion. O tradiție străveche spune că dacă vor pregăti un vas cu apă, busuioc, o monedă și o ramură de măr, au șansa să îl viseze pe bărbatul cu care se vor căsători.

De asemenea, pentru alungarea ghinionului și spiritelor rele, este recomandat ca oamenii să aibă parte de zgomot în noaptea dintre ani. În acest fel, vor avea parte doar de energie pozitivă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191