Ultima impresie sub panou contează!

Ultima impresie sub panou contează!

CSM Petrolul Ploieşti se desparte de 2023 cu un meci programat în Sala Sporturilor Olimpia. Arena găzduiește, mâine seară, de la ora 17:30, meciul cu Vâlcea 1924, contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, Conferinţa B! O partidă importantă, la finalul căreia echipa petrolistă poate face ultimele calcule în privinţa clasării între primele 5 formaţii ale grupei, dar care sunt şanse mari să conteze în perspectiva play-out-ului, zonă a campionatului în care foarte probabil ambele echipe se vor regăsi. Coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan, a declarat înaintea partidei că băieții își doresc să se despartă de 2023 cu o victorie.

„Ne dorim un success care să-i bucure și pe suporteri şi să ne ofere atât un moral bun în perspectiva ultimelor meciuri din această fază a campionatului, cât şi un avantaj pentru partea a doua a sezonului, în care probabil vom evolua în play-out. Din aceleaşi considerente, victoria de la Focşani a fost extrem de importantă şi la fel stau lucrurile şi în privinţa partidei de mâine. Băieţii sunt conştienţi de miza jocului şi sunt convins că nivelul de concentrare şi implicare va fi cel aşteptat de staff-ul tehnic la un astfel de meci”, a declarat Ivan pentru csmploiesti.ro. Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Marius Ciulin (Constanţa), Vlad Potra (Cluj-Napoca) şi Mihai Dumitraşcu (Piteşti), iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet va fi Tiberiu Rist, din Bucureşti.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191