Petrolul caută noi vârfuri

Petrolul caută noi vârfuri

Petrolul Ploiești caută noi vârfuri de atac care să acopere plecările din această perioadă. Zoran Petrovic și Bilel Omrani sunt cei care nu mai fac parte din ofensiva petrolistă pentru restul sezonului. Statisticile lor spun totul despre faptul că staff-ul trehnic a renunțat la cei doi. Petrovic (26 ani)a marcat numai un gol în 11 meciuri în timp ce Omrani (31 ani) a jucat doar 7 meciuri în haita petrolistă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

De aceea, conducerea clubului vrea să aducă alți atacanți care să se integreze cât mai bine în echipă și să fie gata pentru primul meci oficial, cel din 20 ianuarie, contra lui Dinamo. Unul dintre cei doriți, conform celor da la fanatik.ro, esteAlexandăr Kolev, 31 ani, legitimat în prezent la Krumovgrad, locul 10 în prima ligă din Bulgaria.
Fotbalistul de 1.91 metri are un sezon bun la actualșa echipă. El a înscris 6 goluri din totalul de 20 de partide jucate pentru Krumovgrad.

Anul trecut, tot datorită evoluțiilor sale, a intrat și în circuitul echipei naționale a Bulgariei. În noiembrie 2023, în campania pentru Euro 2024, a intrat în ultimele 20 de minute la remiza de acasă cu Ungaria și a fost apoi titular într-un alt egal cu Serbia. Fanatik.ro mai notează că vârful bulgar beneficiază de o clauză specială prin care poate părăsi clubul fără pretenții financiare dacă găsește un angajament interesant peste hotare.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dacă e să vină, experimentatul jucător va face joncțiunea cu Petrolul în cantonamentul din Lara. După decenii întregi gruparea petrolistă nu mai face clasica reunire cu antrenament la Ploiești, vizită medicală și plecare în stagiul de pregătire. Echipa se strînge mâine dimineață la stadion, se urcă în autocar și se deplasează la aeroport pentru plecarea cu avionul în Turcia. Sursa foto:facebook/fc petrolul ploiesti

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191