Ioana Dichiseanu este în doliu! Fiica regretatului actor a pierdut o persoană foarte dragă: „Să fii în lumină…” / FOTO

Ioana Dichiseanu este în doliu! Fiica regretatului actor a pierdut o persoană foarte dragă: „Să fii în lumină…” / FOTO

Ioana Dichiseanu este în doliu! Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu trece prin momente foarte grele, asta după ce a pierdut o persoană foarte dragă. Iată ce a transmis vedeta pe rețelele de socializare!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În urmă cu câteva zile, Ioana Dichiseanu a pierdut un suflet drag ei. Vedeta a anunțat pe Facebook că este în doliu. Iată cine din familia fiicei regretatului actor Ion Dichiseanu a murit!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ioana Dichiseanu este în doliu! Pe cine a pierdut

Ioana Dichiseanu a făcut o postare tristă prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare. Vedeta a transmis că l-a pierdut pe nașul ei pe data de 22 decembrie a anului 2023.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Fiica regretatului actor Ion Dichiseanu a ținut să-i mulțumească public bărbatului și a declarat că acolo sus îi dorește să fie în lumină.

Vedeta a găsit rețeta succesului în cuplu

În urmă cu doar două luni, în exclusivitate pentru , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, Ioana Dichiseanu a vorbit despre faptul că a găsit rețeta succesului în cuplu.

Cântăreața mărturisește despre ea că este o mamă dedicată și o soție extrem de înțelegătoare, considerând că reușește să îndeplinească aceste roluri. Fiica regretatului actor recunoaște că în propria familie, așa cum se întâmplă în orice cuplu, apar mici neînțelegeri, iar ea este adesea cea care face primul pas în rezolvarea lor.

Cu toate acestea, soțul său, Adrian Artene, nu rămâne în urmă și compensează, ajutând-o la treburile casnice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191