Trei orașe din Europa de neratat în 2024 dacă vrei să călătorești singur. Destinațiile sunt tot mai căutate de cei care vor vacanțe cu bani puțini

Trei orașe din Europa de neratat în 2024 dacă vrei să călătorești singur. Destinațiile sunt tot mai căutate de cei care vor vacanțe cu bani puțini

Să pleci în lume de unul singur a devenit un trend în ultimii ani, mai ales în rândul tinerilor și a persoanelor introvertite. Nu numai că este la modă de ceva timp, dar o călătorie solo este mult mai ieftină, în special dacă alegi să te relaxezi într-un oraș mai puțin cunoscut, dar care merită vizitat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Pentru cei mai mulți ani, să pleci într-o vacanță de unul singur poate părea ceva ciudat, dar nu și pentru cei care pur și simplu vor să se bucură de câteva zile departe de agitația marilor orașe într-o destinație mult mai liniștită și cu bani puțini.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Orașe din Europa care merită vizitate dacă vrei să călătoresc singur și ai un buget redus

Gent, Belgia

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Probabil că atunci când auzi de Belgia, primul gând care îți vine în minte este să asociezi această țară cu ciocolata, având în vedere că în Belgia s-a inventat pralina. Așa cum era de așteptat, capitala Bruxelles este mai scumpă în ceea ce privește destinațiile de vacanță, de aceea, una dintre opțiunile mai ieftine poate fi Gent.

Orașul pare că este desprins din basme și poate fi varianta ideală pentru cei care vor să călătorească singuri. Există o mulțime de terase unde se servesc turtă dulce, gofre și, evident, ciocolată.

Split, Croația

Un alt oraș care merită vizitat este situat, de această dată, în Croația. Este vorba despre Split, al doilea mare oraș din această țară după Zagreb. Poate fi destinația ideală, în special vara. Locul îi atrage pe turiști datorită temperaturilor ridicate până în septembrie și plajelor.

Split îi cucerește și pe cei care adoră viața de noapte, asta pentru că există mai multe cluburi, iar în sezonul estival se organizează mereu festivaluri.

Gothenburg este al doilea oraș cel mai cunoscut după capitală din Suedia

Gothenburg, Suedia

Gothenburg este locul unde tehnologia se îmbină perfect cu zona în care se află clădirile medievale. Dacă alegi această destinație, este indicat să mergi în special vara sau toamna, atunci când vremea este, mai mereu, frumoasă. Centrul orașului este situat de-a lungul râului Göta älv și poate fi locul de unde îți începi călătoria spre celelalte destinații.

Pentru cei pasionați de artă, poate fi o varianta perfectă de vacanță, asta pentru că există galerii sau alte instituții culturale care organizează expoziții. Orașul cucerește și la capitolul gastronomie și nu există un restaurant în care să nu servească mâncare tradițional nordică.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191