Loredana Groza, show de zile mari la munte. S-a urcat pe masă și le-a cântat românilor cele mai cunoscute piese

Loredana Groza, show de zile mari la munte. S-a urcat pe masă și le-a cântat românilor cele mai cunoscute piese

Loredana Groza, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe românești, a făcut un show de zile mari la munte, în Brașov. Artista și oamenii prezenți s-au bucurat de vin fiert și muzică bună în aer liber, fără ca măcar să mai aibă timp să resimtă frigul de afară. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vedeta reușește mereu să anime publicul cu cele mai răsunătoare cântece. Nimeni nu stă jos când cântă Loredana Groza, distracția și energia debordantă a oamenilor fiind una molipsitoare. Cum s-a distrat artista alături de mai mulți români. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Loredana Groza, distracție la cote mari 

Loredana Groza s-a urcat pe masă și a încins atmosfera. Oamenii emanau doar fericire și bună dispoziție, astfel că și artista s-a simțit bine alături de cei care trăiau intens melodiile cântate de ea și se bucurau de primele zile ale anului 2024. Cântăreața a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, surprinse cu telefonul mobil. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Sărbători triste pentru Loredana Groza în copilărie 

Copilăria multora dintre vedetele de succes de azi nu a fost una plină de amintiri plăcute. Loredana Groza și-a amintit un episod trist din copilăria sa, atunci când și-a dorit foarte mult o păpușă din partea Moșului. 

 „Țin minte ca îmi doream atât de tare păpuși încât mergeam la Universal, era magazinul mare, mall-ul acelor vremuri din Onești, singurul magazin, și mergeam în fața vitrinelor la jucării. Erau foarte puține modele. De pildă, la păpuși erau două modele pentru cele mari: una blondă și alta brunetă. Și bineînțeles că inițial mi-am dorit-o pe cea blondă, apoi când mi-am mai dorit una, am vrut-o pe cea brunetă.

Ei bine, pentru a putea să obțin acea păpușă i-am scris Moşului și i-am promis că o sa fiu cea mai bună, că o să învăț, că o să-mi ascult părinții. N-am primit-o în primul an, noroc că modelul se repeta la nesfârșit, și într-o bună zi am primit păpușa și am fost foarte, foarte fericită. Probabil că un adolescent din ziua de astăzi s-ar bucura la fel de mult dacă ar primi un Ferarri. M-am bucurat și mă bucuram de orice cadou”, le-a povestit Loredana lui George Zafiu și lui Vlad Petreanu, într-o editie specială de Ajun a emisiunii „Deșteptarea” 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191